0

Pleasure Flow Vibrerende Intieme Klysma Douche

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Ben jij op zoek naar een toy met een dubbele functie? Deze Pleasure Flow is een perfecte intieme douche en tegelijkertijd ook geschikt om mee te spelen. De Pleasure Flow is gemaakt van lichaamsveilig, flexibel siliconen en is zowel anaal als vaginaal te gebruiken. Schakel hem eenvoudig aan en uit met een druk op het knopje en switch tussen de 3 verschillende snelheden en 7 functies van tintelende vibraties. Draai hem eenvoudig vast aan je doucheslang en hij is klaar voor gebruik! Compatibel met de meeste doucheslangen (Diameter 1,9 cm)

Laad de Pleasure Flow eenvoudig weer op met de bijgeleverde USB kabel en reinig hem na gebruik met warm water en een toycleaner.

Let op!
Gebruik je de intiem douche zowel anaal als vaginaal? Reinig zowel de binnen- als buitenzijde altijd zeer goed met lauwwarm water en een toycleaner om eventuele (schadelijke) bacteriën te minimaliseren.

Alternatieven die wij aanraden
-
+